Lektoriranje - reference

 

Reference za lektoriranje diplomskih nalog

Sašo Štukelj, Fakulteta za pomorstvo in promet, Univerza v Ljubljani:
"Z lektoriranjem diplomske naloge, ki mi jo je lektorirala gospa Jasmina, sem bil zelo zadovoljen. Bila je korektna, prijazna in mi je bila pripravljena pomagati in tudi svetovati. Hvala in še naprej tako uspešno delo. Jo zelo priporočam!"

Petra Babnik, Naravoslovnotehniška fakulteta, Univerza v Ljubljani:
"Z lektoriranjem sem bila izredno zadovoljna, saj je bilo delo opravljeno hitro in korektno. Poleg tega pa mi je bila Jasmina vedno na voljo tudi za dodatna vprašanja in popravke. Vsekakor jo priporočam."

Sandra Heric, Fakulteta za socialno delo, Univerza v Ljubljani:

"Z Jasmininim lektoriranjem sem bila zelo zadovoljna. Predvsem zato, ker je bilo razvidno, da se je nalogi poglobljeno posvetila. Zelo prav mi je prišlo tudi to, da je bila hitra. Všeč mi je bilo, da mi je ob predaji razložila, zakaj je popravljeno tako, kot je. Definitivno bi jo priporočala tudi ostalim."

Ivan Lazar, Fakulteta za varnostne vede, Univerza v Mariboru:

"Jasmini se zahvaljujem za korektno opravljeno lektoriranje mojega diplomskega dela. Njeno dobro opravljeno delo je prineslo dodatno vrednost mojemu diplomskemu delu."

Bojan Cvetko, Visoka poslovna šola, Univerza v Ljubljani:

"Zadovoljen sem z Jasmininim lektoriranjem, kajti delo je bilo opravljeno strokovno in hitro, na koncu pa je sledil pogovor o napakah, ki sem jih imel. Le tako naprej. Vsi, ki boste oddali nalogo Jasmini, ne boste razočarani."

Srđana Krajnc, Višja strokovna šola Academia Maribor:

"Jasmini se zahvaljujem za hitro in kvalitetno lektoriranje moje diplomske naloge. Zelo sem vesela, da je mojo nalogo pripravila v zelo kratkem času, saj vem, da tudi takšno delo zahteva svoj čas in veliko vloženega truda. Vesela sem, da sva se spoznali, in seveda jo nameravam še marsikomu priporočiti."

Bernarda Karo, Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Bled:

"Jasmina je lektorirala mojo diplomsko nalogo na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled. Lektoriranje je bilo opravljeno strokovno in izredno hitro. Priporočam vsem, ki želite svoje delo predati kvalitetno in hitro."

 

Reference za lektoriranje magistrskih nalog

Romana Kleine, Fakulteta za državne in evropske študije, Kranj:
»Med množico ponudnikov teh storitev na spletu se je bilo kar težko odločiti za najboljšega. A hiter odziv in ugodna cena lektoriranja sta me prepričala, da sem se odločila, da svoje magistrsko delo lektoriram pri ge. Jasmini Vajda Vrhunec. Z njenim delom sem nadvse zadovoljna in jo bom seveda priporočila vsem, ki njene storitve še potrebujejo. Lepo je delati z nekom, ki delo, ki ga opravlja, dejansko zelo obvlada. Hvala Vam za hitro in izjemno kakovostno opravljeno delo ter podane nasvete pri odpravi nekaterih težav v zvezi z magistrskim delom.«

Marjeta Murn Nučič, Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani:
»Ko sem prek spleta iskala kakovostno, hitro in cenovno ugodno lektoriranje, sem po naključju naletela na Jasmino. Kratek razgovor z njo in njena pojasnila so name pustili dober vtis, njeno strokovno delo pri lektoriranju mojega magistrskega dela in profesionalni odnos do dela pa še boljšega.«

Anja Bukovec, Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani:
»Hvala za kakovostno in hitro opravljeno delo ter za prijaznost in korekten odnos. Priporočam vsem.«

Nataša Pečečnik, Ekonomsko-poslovna fakulteta, Univerza v Mariboru:
"Zahvaljujem se Vam za lektoriranje mojega magistrskega dela. Hitro, kvalitetno in strokovno ste opravili svoje delo. Zelo pa mi je bilo všeč, da ste se ob koncu posvetovali z menoj in mi razložili, kaj je bilo narobe in na kaj moram biti tudi vnaprej pozorna. Iz srca Vam hvala. Absolutno priporočam vsem!"

Denis Pavlica, Fakulteta za management, Univerza na Primorskem:
"Zahvaljujem se Vam za profesionalno opravljeno storitev. Pod profesionalnost razumem, da izvajalec opravi storitev na način, v obsegu in predvsem v roku, kot je bilo dogovorjeno. Na ta način se vzpostavi zaupanje. Iz osebnih izkušenj lahko potrdim, da ste oseba, ki je vredna zaupanja."

Nikolaj Lenardič, Evropska pravna fakulteta v Novi Gorici:
"Lektorica Jasmina je res odlična! Delo je opravila hitro, temeljito in strokovno, predvsem pa mi je bilo všeč to, da se je med lektoriranjem posvetovala z mano in sva se tako lahko uskladila glede popravkov. Žal mi je le, da je nisem poznal že, ko sem potreboval lektorja za diplomsko nalogo. Z lektoriranjem magistrske naloge sem bil zelo zadovoljen."

Reference za lektoriranje knjig in učbenikov

Doc. dr. Jure Ravnik, Fakulteta za strojništvo, Univerza v Mariboru:
»Gospa Jasmina Vajda Vrhunec je lekturo univerzitetnega učbenika opravila natančno, v dogovorjenem času in z veliko željo po izboljšanju besedila. Kljub temu da je učbenik napisan v programu LaTeX, je ga. Vrhunec lekturo opravila v digitalni obliki, kar je znatno olajšalo pripravo končne verzije. Med delom je bila v stalnem stiku z menoj. Z izdelkom sem zelo zadovoljen in jo priporočam.«

Anton Ratiznojnik, Splošna knjižnica Ljutomer:
"Ga. Jasmina je vsekakor prava izbira za lektoriranje in jezikovno svetovanje. Dela profesionalno, strokovno, korektno, pregledno in hitro. Vse to in še več po zelo ugodni ponudbi. Zahvaljujem se ji za lektoriranje monografije in jo zelo priporočam!"

Alan Hazdovac, avtor:
"Z lektoriranjem knjižnega dela sem bil izredno zadovoljen. Delo je bilo opravljeno strokovno in v dogovorjenem času. Predvsem všeč mi je bila komunikacija, saj sva se z go. Jasmino sproti dogovarjala za popravke. Vedno je upoštevala tudi moje mnenje. Vsekakor jo priporočam tudi drugim."

Reference podjetij

Inovativno oglaševanje, Aleš Podgorelec, s. p.:
"Z Jasmininim delom sem zelo zadovoljen. Moje predstavitve in poslovne ponudbe so bile lektorirane strokovno, predvsem pa hitro, kar je zelo pomembno pri mojem delu, saj pripravljam predstavitve za številna podjetja. Z veseljem bom še sodeloval z Jasmino in jo lahko samo priporočam."

Frizerski studio, Tanja Fajfar, s. p.:
"Z lektoriranjem spletne strani sem bila zelo zadovoljna, saj je bilo delo opravljeno hitro, strokovno in profesionalno. Bom priporočala tudi drugim!"

lektoriranje besedil, diplomske naloge, lektorica, cenik lektoriranja

lektoriranje diplomskih nalog