Lektoriranje magistrskih nalog

Pri svojem delu se zelo pogosto srečujem z lektoriranjem magistrskih nalog.

 

Lektoriranje magistrske naloge

Ker je zaključek podiplomskega študija eden pomembnejših dosežkov v življenju vsakega posameznika, ki se je za ta korak odločil, je prav, da lahko magistrsko nalogo, v pisanje katere ste vložili toliko truda in konec koncev tudi prostega časa, s ponosom pokažete vsem, ki si jo želijo ogledati in prebrati.

V vašo strokovnost nikakor ne gre dvomiti, ker pa večina ljudi pri pisanju dela slovnične, pravopisne, slogovne in tudi tipkarske napake, ki jih velikokrat naredimo nevede, lahko lektorji poskrbimo, da takšne in drugačne napake preprosto izginejo. Najtežje je videti lastne napake, zato mi dovolite, da kot izkušena lektorica pregledam vaše besedilo.

Naj vaša magistrska naloga zablesti v vsem svojem sijaju – tako v smislu vaše strokovnosti kot mojega poznavanja slovenskega knjižnega jezika.

lektoriranje besedil, diplomske naloge, lektorica, cenik lektoriranja

lektoriranje diplomskih nalog

Nataša Pečečnik, Ekonomsko-poslovna fakulteta, Univerza v Mariboru:

Zahvaljujem se Vam za lektoriranje mojega magistrskega dela. Hitro, kvalitetno in strokovno ste opravili svoje delo. Zelo pa mi je bilo všeč, da ste se ob koncu posvetovali z menoj in mi razložili, kaj je bilo narobe in na kaj moram biti tudi vnaprej pozorna. Iz srca Vam hvala. Absolutno priporočam vsem!"